BIOGRAFIE

Kelly ( 1996 ) heeft een passie voor zingen en entertainen. Sinds haar achtste staat ze op het podium onder de naam 'Kelly van de Lump'. 

 

In 2006 stond ze in de finale van het KVL met haar nummer ‘De indiaan mit de carnavalsbanaan’. Dit is haar allereerste nummer en hiermee heeft ze ook mogen optreden in de Zoepkoel.

In 2010 en 2011 heeft ze in de finale van het TVK gestaan en in 2012 besloot ze om haar eigen weg te gaan.

Sindsdien heeft ze op verschillende podia mogen zingen zoals: 'Aod op Nuj' in Heerlen, 't Kanon van 't Balkon' in Sittard, 'Sjolefestasie','Prinsentreffe' in Roermond en 'De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale' uitgezonden op L1. 

In 2015 heeft ze haar eerste CD uitgebracht 'Wat is 't laeve sjwaon' opgenomen bij Marlstone Music. Verder heeft ze samen met Guido van de Schintaler een remix van 'Veer höbbe zin drin' opgenomen. In 2017, 2018 & 2019 heeft ze in de halve finale van het LVK gestaan. 

In 2019 heeft ze haar tweede CD gepresenteerd en uitgebracht:

'Blief dichzelf!' opgenomen bij Marlstone Music. 

In 2021 voor de 4e keer halve finalist van het LVK & een 3e plek behaald bij CMC Alaif. 

Ze heeft een breed repertoire van eigen Limburgstalige nummers, covers en Duitstalige nummers. Ieder optreden is anders en 100% live gezongen.

Voor iedere gelegenheid heeft ze een aangepast repertoire en is ze niet alleen voor evenementen te boeken, maar ook voor ceremonies zoals bruiloften. 

Hiermee brengt ze haar enthousiasme en passie over en maakt ze van elk optreden een blijvende herinnering. 

  • Black YouTube Icon